DokumentiPristupnica za članstvo u udruzi za dijalizirane i transplantirane bubrežne bolesnike koji žele i trebaju ostvariti svoja prava. Godišnja članarina iznosi 60 kuna. Za člansku iskaznicu Udruge donijeti malu sliku, kao za osobnu.
Svaki član Udruge uz predočenje članske iskaznice udruge ne treba čekati u redu na mjestima koja su za to označena (banke, pošte, T-centri i dr.).

Članstvom u udruzi ostvarujete popust kod:

HRT
Pravo na ostvarenje HRT povlastice (100% popusta na plaćanje mjesečne radio televizijske pretplate) ostvaruju članovi Udruge koji su na dijalizi. Potrebno je priložiti obrazac (Liječnička svjedodžba HRT), a koji zatim ovjerava liječnik u Centru za dijalizu, te posljednji plaćeni račun.

Hrvatskog telekoma 
Pravo na ostvarenje telefonske povlastice (50% popusta na pretplatu) mogu ostvariti članovi Udruge ako telefonski priključak glasi na njihovo ime ili na ime člana njihove uže obitelji, ako žive u zajedničkom kućanstvu. Za ostvarenje ove povlastice potrebno je u Udrugu dostaviti odrezak posljednjeg plaćenog telefonskog računa te popuniti Liječničku svjedodžbu HTLinkovi na dokumente za ispis.
Pristupnica - link
Liječnička svjedodžba HRT- link
Liječnička svjedodžba HT - link 
Zahtjev (pdf) za oslobađanja plaćanja cestarine - link na upute
Zahtjev za znak pristupačnosti - link pdf

Povlastice nevezano na članstvo u udruzi

RJ2000   RJ2004  Statut

RTL - transplantacija u Hrvatskoj