ponedjeljak, 16. veljače 2015.

Održana redovna izvještajna Skupština 2015.

  • 15.veljače (nedjelja) održana je redovna izvještajna Skupština Udruge dijaliziranih i transpalantiranih bubrežnih bolesnika Virovitičko-podravske županije u Društvenom domu Opće bolnice Virovitica. Nakon uvodnog govora i otvaranja Skupštine, predsjednik Udruge Željko Lacko upoznao je prisutne sa rezultatima rada u 2014.godini, kao i sa Planom za ovu 2015. godinu. Podneseni su i Izvještaj predsjednika Nadzornog odbora Darka Marendića o provedenom nadzoru u radu Udruge, te financijsko poslovanje, blagajnik Željko Živković.
  • Uslijedio je kratak osvrt na najavu prigodnog obiježavanja 15.godišnjice rada Udruge, uz napomenu da se godine obilježava i 30.godina rada hemodijalize pri Općoj bojlici Virovitica. Naša Udruga trenutno broji 82  člana, 52 na hemodijalizi i 30 transplantiranih.
  • Predsjednik Željko Lacko posebno je pobrojao sve donatore koji nam u 2014.godini pomogli u radu financijski ali materijalno; Gradu Virovitici i Flori d.o.o., Gradskoj Ljekarni Virovitica, Ljekarni Beri, Ljearni Grgić, Ljekarni Slatina, te Ljekarni Novoselac.
  • Skupština je ove godine održana bez nazočnosti pozvanih gostiju.
  • Zahvaljujemo se na donaciji slastica Slastičarnici Dora i Kavani Medena, Općoj bolnici Virovitica na ustupljenom Društvenom domu, Informativnom centru Virovitica, VIRO - šećerani Virovitica na ustupljenom suđu, te svima ostalima koji su nam pripomogli na organizaciji ovogodišnje Skupštine.
 
          Predsjedništvo



Više fotografija na slijedećem linku ili stranici foto albuma



Nema komentara:

Objavi komentar

RTL - transplantacija u Hrvatskoj